eNi MohD pAkRi(aNaK aBah)
welcome to eni punyer blog yang ensem lagi segak nie . just press follow n comment ya !

Monday, 30 July 2012

SALAM

gud monink to mr.blog ..sory tetibe datang mngacau tengah2 pagi nie yerr !! di pg yg indah ini , eni x tak nak merapu seraban pon cuma meredakan hati yang dah sampai tahap mksimumnya dek kesedihan and sedikit kemarahan . jangan tanya kenapa sebab eni pon tak boley nak xplain untuk korang .. = (   .ok ,wat mka sdh ckit.

ermm ! u oll , u oll , , my oll nak tanye ckit .. nak tanye ape ?? ok ,ermm . jap nak fikir !! . ok , sa2 das tumbukan dah dterima dekat mataku yg cntik lagi kuyu nie . =) . xlarat nak gelak . hanya mampu tersenyum sebab mo0d memang da tnggalkan daku 10 minit yg lalu ..    some0ne tolong cari kan mo0d eni 10 mnt yg lepas . plizz !!

seyezly , mo0od memang xde tapi thankz to mr.blog sudi menemani eni d saat eni mmerlukan . sambil2 tgah menaip nie ditemani pulak salah satu lagu fevret eni nie ... ok . seyesly rase nak nanges tapi maseh dapat nak tahan .. KENANGAN YANG TERINDAH ..ade satu lagi lagu yangg eni sangat gemari sekarang iae2 TUHAN TOLONG JAGAKAN DIA .. arap dia pon sukakan lagu ini . dia ? ok . don ask me !

ermm ! agk2 ape yg korang buat yer time sedyh2 ? mybe x mcm eni nie kan ? bley pulak time sdih2 + sdikit nak marah datang nak menaip semua nie . tapi xpe . eni just nak luahkn kt mr.blog nie . kalaw org x bace pon tak pe . at least kurang kejap rase sedih nie ..

ok ! tak nak fikir sangat .. biar lah rase sedih 2 pegi camtu jerr . yang penting eni bersyukur dengan ape yg eni ade sekarang . eni sedih pon . bukan ade orang kisah jugak . same jugak law eni sihat ke x .. family eni jer yang akan caring maring sal eni nie . ok . my family number first to eni . ok english xtaw menda dah 2..

tapi . nape terase macam ade air mata jer yang hendak menitis nie !! ok . relly need my mum . nak pnjam bahu mak kejap ! i luv my mom . i luv my dad . n i luv my sister n my brother . semakin ditaip ayat2 ni , semakin penuh mataku di isi air2 jernih yang hanya menunngu masa untuk menitis sahaja !! ok . eni da tak tahan lagi .

tengs to uoll n Mr.blog sudi menjadi tempat eni mluahkan kate2 ini . bye .

eni punye nukilan(^_^)

5 comments:

  1. mase yg dicatat tak sme dgn mase entry nie di post , arap mklum ,

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. salam ramadhan jgk =)
      tima kaseh singgah cnie ,

      Delete
  3. hai awak....sy setuju dgn awak...sometimes bile rase sedih kita need sum1 utk luahkan rase kita...mcm sy, sy lebih sng menulis utk luahkan ape yg kita rase...at least ringan sikit beban kite kan....salam ukhuwah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah ! thats rght .. tpi x mo sdyh lame2 laa kan .. idop nie kena hepy2 ..hihi . salam ukhwah jgak dari eni , peace .. =)

      Delete